Logo
Які терміни виконання перекладу?
Published on 18.01.2016

Бюро перекладів “EVEREST” робить все можливе для того, щоб забезпечити клієнтів якісним перекладом у найшвидший термін.

Терміни виконання перекладу

Виконання перекладу 1 – 6 стандартних документів здійснюється протягом двадцяти чотирьох годин. Переклад 1 – 7 облікових текстових сторінок виконуємо протягом 1 – 2 робочих днів. Слід звернути увагу на те, що вказані терміни стосуються англійської, німецької та російської мов. Терміни виконання перекладу для інших мов можуть бути вдвічі або втричі більшими і узгоджуються з бюро перекладів окремо.

У нас працює понад сотня штатних і позаштатних перекладачів, які можуть здійснювати переклад із надзвичайно високою перекладацькою потужністю. Однак, слід зауважити, що продуктивність перекладача протягом дня має здатність зменшуватися. Значну роль у перекладацькій продуктивності відіграє людський фактор, який ми враховуємо при розподіленні обов’язків між перекладачами. Ми враховуємо навантаження на перекладача залежно від обсягу роботи, адже для якісного перекладу перекладачеві рекомендовано перекладати не більше ніж 5 – 7 сторінок в день. Ми дбаємо, щоб ваше замовлення було виконано швидко, якісно і без помилок в ньому. Саме тому ми притримуємося рекомендованих стандартів навантаження на перекладачів.

Перевірка перекладу

Для того, щоб отримати якісний та правильний переклад він має пройти потрійну перевірку:

  1. перевірка спеціальною комп’ютерною програмою на наявність помилок
  2. перевірка самим перекладачем наступного дня, вже з новими силами, коли можна побачити допущені граматичні помилки
  3. після цього перевірку перекладу здійснює редактор.

Таким чином ми робимо неможливим допущення помилок у вашому замовленні.

Терміновий переклад

Ми завжди готові увійти у становище наших клієнтів та зрозуміти їх. Потрібен переклад на завтра або до кінця робочого дня? Наша команда допоможе вам у будь-якій життєвій ситуації, адже ми виконуємо термінові переклади. Вам не варто хвилюватися через те, що завтрашню презентацію або важливі переговори з іноземними партнерами буде зірвано або перенесено. Наша команда подбає про те, щоб усі заплановані вами події відбулися вчасно. Бюро перекладів “EVEREST” виконує термінові переклади, якщо в парі мов є англійська, німецька або російська мови. В окремих випадках можливий на польську. Переклад 1 – 4 стандартних документів з нотаріальним засвідченням можливо виконати протягом чотирьох робочих годин. Ми розуміємо, наскільки важливими у нашій роботі є терміни виконання замовлення. Від цього часто може залежати робота, особисте життя та здоров’я нашого клієнта. Для вас ми готові залучити більшу кількість перекладачів або працювати довше, щоб зменшити терміни виконання вашого замовлення. Ви можете спокійно довірити нам свою роботу та не хвилюватися, що щось піде не так. У нашій роботі для нас важлива кожна деталь при оформленні замовлення. Ми завжди з’ясовуємо мету замовлення для того, щоб знати, яку кількість перекладачів залучити для його виконання у бажані терміни. Також потрібно врахувати зручне розташування нашого офісу – в центрі міста. Завдяки хорошому транспортному сполученню до нас легко та швидко дістатися, щоб якнайшвидше отримати таке бажане замовлення.

Доставка перекладу

Ви проживаєте в іншому місті, але переклад потрібен у мінімальний термін? Інші бюро перекладів вам відмовляють через терміновість або не хочуть брати на себе відповідальності через його складність і специфічність тексту? Довірте це нам! Ми приймаємо та надсилаємо замовлення через відділення нової пошти. При необхідності також можливо організувати кур’єрську доставку додому або в офіс.

Тематика перекладу

Наші висококваліфікована команда перекладачів здійснює переклади будь-якої складності незалежно від тематики: медицина, економіка, література та поезія, юридична або технічна. Зважаючи на це, у вас не буде необхідності витрачати весь день у пошуках агентства, в якому будуть готові взяти на себе відповідальність за переклад складного тексту, який містить спеціальну термінологію. Наші перекладачі готові взяти відповідальність за переклад навіть найскладніших замовлень та готові виконати його у мінімальні терміни, не допускаючи помилок. Ми цінуємо те, що ви готові довірити нам свою роботу, здоров’я та особисте життя, тому завжди намагаємося виконувати нашу роботу якісно, швидко та з розумінням кожного клієнта, враховуючи всі побажання.